<Startside
 

Andre Bilder - Other Photos

Copyright ©  Svein-Magne Tunli. All Rights Reserved.

Oversikt
Favoritter
Natur - Landskap
Severdigheter
Nattbilder
Dyr
Blomster
Andre Bilder
Fotoalbum
Video
Bilder i Media
Kontakt Meg
Google Earth Galleri

Lakaz Chamarel, Mauritius

Mauritius er omgitt av mer enn 150 km med hvite strender og turkist vann. Se flere bilder fra fantastiske Mauritius i dette fotoalbumet.

Utsira fyr, Norge

Utsira fyr på Utsira - norges minste kommune i folketall (ca 230 personer).

la Boqueria Barcelona, Spania

La Boqueria er et stort marked i Barcelona med et fantastisk fargerikt utvalg av frukt, grønnsaker, fisk, kjøtt etc. Se flere bilder fra fantastiske Barcelona i dette fotoalbumet.

NEW YORK, USA

New York  - "The Big Apple" - er den mest folkerike byen i USA med et innbyggertall på ca. 8.2 million. Byen er kjent for sine mange skyskrapere som ligger på Manhattan. I 2011 ble NYC besøkt av mer enn 50 millioner turister og var dermed den største turistatraksjonen i verden Se flere bilder fra New York i dette foto-albumet.

Sorrisniva Igloo Hotel, Alta- Norge

Sorrisniva Igloo hotell i Alta er Europas nordligste ishotell. Byggingen begynner når snøen legger seg om høsten og dørene åpner i Januar.  Hotellet smelter og renner ut i Altaeleven om våren...  Det 2000 m2 store hotellet har 30 rom og 2 suitter i tillegg til et kapell hvor man blant annet kan gifte seg.  Hotellet har egen brudesuitte. I hotellets bar får man drinker servert i glass av is.   Drikk opp før det smelter!

Alcatraz, San Francisco - USA

Den berømte fangeøya Alcatraz utenfor San Francisco i USA.  Se flere bilder fra Alcatraz og California i dette fotoalbumet.

Jurmala, Latvia

Klokken 07 om morgenen en flott vinterdag på stranden i Jurmala utenfor Riga i Latvia. Se flere flotte bilder fra Jurmala og Riga i dette et fotoalbumet.

Socoa, Frankrike

Soca utenfor Saint-Jean-de-Luz  i syd-vest Frankrike.

Se flere bilder fra dette stedet i  foto-albumet.

Sunnfjordmuseet, Førde

Sunnfjord Museum ligger i Movika like øst for Førde sentrum. Her kan du se hvordan livet var på en gård og en husmannsplass i Sunnfjord omkring midten av 1800-tallet. De 30 bygningene kommer alle fra bygdene i indre Sunnfjord, og viser et tidsspenn i byggeskikk fra 1500 til omkring 1900. Mer info finner du her.

Håholmen, Hustadvika

Det verneverdige fiskeværet Håholmen på Hustadvika har vært møtested, havn, hjem og arbeidsplass for fiskere, sjøfolk, kremmere og farmenn i mange hundre år. Siden 1989 har Kari og Ragnar Thorseth gitt det tre hundre år gamle fiskeværet nytt liv. Mer info her. Se flere fantastiske bilder fra havet og skjærgården i både full storm - og blikkstille vær - i dette fotoalbumet.

Auschwitz i Polen

Auschwitz, Polen

Auschwitz konsentrasjonsleir i Polen. Etablert i 1940 for politiske fanger. Etter 1942 var dette den største konsentrasjonsleiren. Her ble 1,5 millioner mennesker drept, flest jøder. 70-75% av alle som kom til leiren ble sendt direkte i gasskammeret. Bildet viser hovedinngangen til Auschwitz I. Se flere bilder herfra i mitt fotoalbum.  Mer info om Auschwitz finner du her. Kart her.

Taverna på Paros, Hellas

En av de mange tavernaene på den greske øyen Paros. Se flere bilder fra Paros i dette fotoalbumet.

Skopelos

 Steiner fra Skopelos

Vigdis sin steinsamling fra oppholdet på Skopelos - Hellas - i 2003. Mer info om Skopelos finner du her.

Gamle Bergen

1800-tallets Bergen var Europas største treby, og et særpreget bymiljø med tett trehusbebyggelse og travle gater, torg og smug. Gamle Bergen er en rekonstruert by med cirka 50 trehus fra 17-, 18- og 1900-tallet. Gamle Bergen er et idyllisk minne om gamle dagers Bergen, og en omvisning i husene er en fascinerende, underholdende og familievennlig begivenhet. Flere bilder i dette fotogalleriet.

Juan les-Pins, Provence

Et luksushotel utenfor Juan les-Pins i Procence, Frankrike. Mange kjendiser har bodd her.

Se flere fantastiske bilder fra havet og skjærgården i både full storm - og blikkstille vær - i dette fotoalbumet.

Ulriksbanen, Bergen

Ulriksbanen i Bergen, - her Bruse. Se flere flotte bilder fra Bergen i dette fotoalbumet. Se interaktivt kart og satelittbilde her.

Nyhavn København - Copenhagen

Nyhavn - København.

Nyhavn i København i julen.  Mer info om København finner du her. Se interaktivt kart og satelittbilde her.

Gullfjellstoppen - Gullfjellet

Gullfjellstoppen, Bergen

En frosset varde på Gullfjellstoppen (987 m.o.h.) - Bergens høyeste fjell. Se dette fotoalbumet for flere bilder fra dette fantastiske turområdet!

Fløirestauranten, Bergen

Fløirestauranten på Fløyen i i Bergen. Se flere flotte bilder fra Bergen i dette fotoalbumet. Se interaktivt kart og satelittbilde her.

Christie Mølle - Bergen

Christie Mølle i Christieparken like ved Brann stadion i Bergen. Grunnmuren til det opprinnelige kvernhuset er over 200 år gammelt. Se flere bilder fra Bergen i dette fotogalleriet.

Solnedgang ved Gamlehaugen - Bergen

Solnedgang ved Troldhaugen - Edvar Grieg sitt hjem. Se flere bilder fra Bergen og Gamlehaugen i dette fotogalleriet.

Cadaques Costa Brava, Spania.

Barbåt på stranden i Cadaques på den fantastiske Costa Brava kysten.  Se flere bilder fra Costa Brava og Cadaques i dette foto-albumet.

Karnevalmaske i Venezia, Italia

Venezia er fantastisk vakker og et av de mest interessante stedene i Europa å besøke. Se flere bilder fra denne fantastiske byen i dette foto-albumet.

Sunnfjordmuseet, Førde

Sunnfjord Museum ligger i Movika like øst for Førde sentrum. Her kan du se hvordan livet var på en gård og en husmannsplass i Sunnfjord omkring midten av 1800-tallet. De 30 bygningene kommer alle fra bygdene i indre Sunnfjord, og viser et tidsspenn i byggeskikk fra 1500 til omkring 1900. Mer info finner du her.

Ste Croix de-Verdon, Frankrike

Et fantastisk sted og spise lunsj med utsikt over den fantastiske sjøen Lac de Ste Croix nordvest for Nice i Frankrike.

Calico ghost town, California - USA

Se flere bilder fra California - USA - i dette fotoalbumet.

Gamlehaugen, Bergen

Gamlehaugen er den offisielle boligen til Kongefamilien når de er i Bergen. Gamlehaugen ble bygget i 1900 og var tidligere boligen til statsminister Christian Michelsen. Dette praktfulle byggverket ble overlevert til Staten i 1925. Se flere bilder fra Gamlehaugen og Bergen i dette foto.albumet.

Barenstburg, Svalbard

Lenin statuen i Barentsburg er verdens nest nordligste (den norligste ligger i Pyramiden - også på Svalbard). I fjellet bak statuen er det satt opp en stjerne med kommunist-slogan "Miru Mir" som betyr "Fred på jorden". Se flere bilder fra den russikse bosetningen på Svalbard i dette Fotoalbumet.

Dune de Pyla, Frankrike

Dune de Pyla vest for Bordeaux i syd vest Frankrike er Europas største sand-dyne. Den er nesten 3 km lang, 500 meter bred og 107 meter høy.

Se flere bilder fra Frankrike i dette foto-albumet.

Biarritz, Frankrike

Biarritz ligger ved kysten helt sør vest i Frankrike. Det er en billedfin by med mange flotte fotomotiver. Stedet har noen av de flotteste strendene i Frankrike og er populær blant surfere. Se flere bilder fra dette fantastiske stedet i dette foto-albumet.

Håholmen, Hustadvika

Det verneverdige fiskeværet Håholmen på Hustadvika har vært møtested, havn, hjem og arbeidsplass for fiskere, sjøfolk, kremmere og farmenn i mange hundre år. Håholmen har vært klippfiskvær siden begynnelsen av 1700-tallet. Siden 1989 har Kari og Ragnar Thorseth gitt det tre hundre år gamle fiskeværet nytt liv. Mer info her. Se flere fantastiske bilder fra havet og skjærgården i både full storm - og blikkstille vær - i dette fotoalbumet.

Venezia, Italia

Soloppgang i Venezia. Se flere bilder fra Venezia i dette albumet.

Loshavn, Farsund

Her finner du kanskje det best bevarte trehusmiljø langs sørlandskysten. Stedet har en historie med særpreg, spesielt i krigsårene 1807-1814 - i den såkalte kapertiden - da uthavnen var litt av et kaperrede. Loshavn er samtidig et typisk eksempel på de uthavnssamfunn langs sørlandskysten som opplevde stor oppblomstring på 1700- og 1800-tallet, og som i dag fremstår som ferieparadis nesten uten fastboende. Mer info her.

Skopelos

Skopelos - Hellas.

En liten taverna i utkanten av Skopelos by i Hellas. 3000 av de i alt 5000 innbyggerne på Skopelos bor i Skopelos by (2003). Mer info om Skopelos finner du her.

Kråkenes fyr

Kråkenes fyr - Stad.

Kråkenes fyr på Stad har de fleste vindrekordene her til lands. Første juledag 2011 herjet orkanen "Dagmar" og det ble satt vindrekord med 44,6 m/sek middelvind (målt over 10 min) og 30m bølgehøyde. Se ekstremvarselet her! Har selv vært der i 33 meter/sekund som tilsvarer orkan (14/12-06). Dette bildet er derimot fra en godværsdag. Uværsbilder og mer info om fyret finner du her. En fantastisk video fra den kraftige stormen i februar 2011 ser du her.

Gamle Bergen

1800-tallets Bergen var Europas største treby, og et særpreget bymiljø med tett trehusbebyggelse og travle gater, torg og smug. Gamle Bergen er en rekonstruert by med cirka 50 trehus fra 17-, 18- og 1900-tallet. Gamle Bergen er et idyllisk minne om gamle dagers Bergen, og en omvisning i husene er en fascinerende, underholdende og familievennlig begivenhet. Flere bilder i dette fotogalleriet.

Alta Igloo Hotel

Alta Iglo Hotell

Alta Iglo Hotell - Alta Friluftspark. Her ser du gangen med inngang til alle soverommene. Temperaturen i soverommet ligger på ca. -5 grader uansett utetemperatur.

Kusadasi, Tyrkia

Solnedgang på en strand syd for Kusadasi i Tyrkia. Se flere bilder fra Kusadasi i dette fotoalbumet.

Hyatt Hotel Istanbul

Hyatt hotell - Istanbul, Tyrkia

Hyatt hotell i Istanbul, Tyrkia. Se flere bilder fra Istanbul i dette fotoalbumet. 

Solnedgang ved Troldhaugen - Bergen

Solnedgang ved Troldhaugen - Edvar Grieg sitt hjem. Se flere bilder fra Bergen og Troldhaugen i dette fotogalleriet.

   
 

Copyright © Svein-Magne Tunli. All Rights Reserved.